• saving karo efficiency dhuwur

    saving karo efficiency dhuwur

    Minangka dispersing profesional lan mecah Pabrik Mesin, Longxin tetep nganyarke teknologi lan ngetokake mesin kanggo ngurangi konsumsi daya, nyediakake customer karo produksi efficiency dhuwur.

  • teknologi Nano karo fineness sampurna

    teknologi Nano karo fineness sampurna

    Kanthi nguber saka fineness materi, Longxin ndarbeni status kehormatan preparation materi mikro-nano dirancang lan situs testing indhustri. Turbo struktur dispersing lan desain struktur rotor khusus nggawe tekan materi nano-meter.

  • Specilist bahan viskositas dhuwur

    Specilist bahan viskositas dhuwur

    Kanggo ngatasi masalah mecah lan dispersing materi viskositas dhuwur, Longxin ndadekake saperangan dandan ing struktur mesin, nggawa penak kanggo nutup kerugian, UV nutup kerugian, sutra line produksi printing.

---- Products Bintang ----

Our company is located in zona pembangunan ing Hengshanqiao Town, wétan Liyang. Kutha iki dumunung cedhak kanggo Shanghai High Speed ​​Rail, Nanjin Urban Railway lan Shanghai-Chengdu Expressway lan cedhak entrees saka Hengshan Bridge. perusahaan iki unit wali ngadeg saka China Ink Association Printing.

Perusahaan nyawiji riset, pembangunan lan Pabrik ing badan siji lan wis teknologi majeng, pasukan technical kuat lan specialized ing produksi "Huabao Brand" seri telu roller gilingan lan pabrik manik. seri DS angka kontrol telung roller gilingan iku unik ing China. Our company pimpinan ing Printing ing industri Manufaktur. Kita bisa desain Ink line produksi mesin ...

Read More

---- Klien Kita Rego ----

aaa0
aaa1
aaa2
aaa3
aaa4
aaa6
aaa7
aaa8
aaa9
3D {QH ~ BQL3RB1L $ 1BWE] Z (1_ 副本

certificate

sddsfdsv
sdfefds1
sfesfsdfc
fdsdew
sadfdsc1
ssdxc1
sss1
asdawdas1
sdvbvc
dfff1
dsfdsfzxccx
dsfsad1
sadadxczxc1
sdfsdfdscxc1
sdadxczxc1
sdfsdxcxc
sadsadasf1
WhatsApp Online Chat !