Prakawis kita - Liyang longxin Machinery Co., Ltd

Babagan awake dhewe

Gambar Company

LONGXIN (CHANGZHOU) SMART EQUIPMENTS CO., LTD.

Pambuka Brief saka Company

Liyang Longxin Machinery Co., Ltd iki diadegaké ing taun 2001 kanthi 30 yuta dana kedhaftar. Kantor pusat dumunung ing zona pembangunan lor Hengshanqiao Town ing pinggiran wétan kutha Liyang, iku cedhak nyebrang saka Beijing-Shanghai railway-kacepetan dhuwur, Shanghai-Nanjing Railway-kacepetan dhuwur lan Shanghai-Chengdu expressway. Longxin iku sawijining perusahaan khusus Kimia peralatan mesin karo total watara 13.600 meter persegi.

11111111

Longxin nyawiji riset technical, pembangunan lan Pabrik, karo pengalaman luwih saka 20 taun 'produksi profesional. kita pabrik utamané mrodhuksi "Longxin" & "Huabao" mesin account saka manual telung muter pabrik, hydraulic pabrik telu muter, komputer CNC telung muter pabrik, pabrik manik, pabrik nano wedhi Keramik, mixer planet etc. Kita uga desain, nggabungake, nginstal lan nyetel kabèh produk baris sing gegandhengan lengkap miturut request customer karo peralatan. mesin kita sing digunakake digunakake ing mangsi, nutupi, tempel elektronik, pestisida, baterei daya, materi nano, kimia dina, plastik kulit, potlot, pangan, dye, karet silikon, lan permen karet Guar etc.

dsfsefef-1

Our company sing enggo bareng majeng teknologi donya mecah lan teknologi sawur karo sampeyan ndarbeni tim R & D profesional lan tansah pamimpin inovasi lan revolusi ing industri. We njupuk luwih saka 20 item saka sertifikat paten, kalebu 5 item saka paten undhangan. Kita bisa nyedhiyani baris Déwan profesional miturut sarat pelanggan 'produksi. Kita produk sing dièkspor Amerika Serikat, Brazil, India, Rusia, Japan, Korea, Singapore, Asia Kidul-Wétan lan negara liyane lan wilayah, lan seneng reputasi dhuwur saka kabeh mlaku gesang.

IMAGsd1119

Liyang Longxin Machinery Co., Ltd ndarbeni macem-macem status kehormatan, kalebu perusahaan dhuwur-tech, khusus teknologi wêdakakêna nasional Ultra-nggoleki nggoleki tengah, mikro-nano preparation materi situs dirancang lan indhustri testing, lan unit wakil Ketua Association ink Cina. mesin Longxin karo sertifikasi saka TUV, BV, CE lan ISO09001: 2018.

Asas konsisten Kita "Quality First, banget Service, Pelanggan Kepuasan". Sincerely welcome kanca loro ing ngarep lan luar negeri kanggo kerjo bareng karo kita lan nggawe mangsa padhang saka industri kimia bebarengan!

 

History

1998

disualekno sukses Enterprises-diduweni negara.

2001

ibukutha tambah lan Longxin Machinery Co., Ltd iki diadegaké.

2003

Longxin Hydraulic Tiga Roller Mill iki dikembangaké.

2004

Longxin CNC Tiga Roller Mill lan Bead Mill dipunkembangaken.

2008

Longxin Dhuwur kekenthelane Bead Mill iki dikembangaké.

2010

Longxin kapilih minangka unit wakil Ketua Association Ink Cina.

2011

Longxin Bead Mill Dipikolehi sawetara paten nasional.

2012

Nilai output tahunan liwat 60 yuta lan mesin Silicone cabang iki diadegaké.

2013

Longxin iki sah dadi National Special teknologi wêdakakêna Ultra-nggoleki nggoleki tengah.

2016

Longxin iki sah dadi perusahaan High-tech.

2018

Longxin terus maju, sik njongko prestasi ageng ing mangsa.

 

Budaya perusahaan

asas konsisten: Quality First, banget Service, Kepuasan Customer

upmost Customer, banget Service  

Saben pegawe Longxin nambani customer karo sikap serius lan tanggung jawab, adhering kanggo konsep layanan saka "njupuk customer minangka pusat lan njupuk dikarepake minangka guide", miwiti saka dikarepake ing customer kang, ngluwihi pangarep-arep ing customer kang, lan pungkasanipun kepuasan customer . Saben customer kroso ikhlas kita saka pemandangan-sale kanggo sawise-sale.

Team profesional, Ngarahke Grinding Teknologi

Longxin nduweni riwayat luwih saka 20 taun. Ing 20 taun, kita wis ngarahke ing siji bab sing ngasilaken kelas kapisan peralatan mecah. Dipimpin déning produksi ndhuwur lan engineers R & D, kita wis kawangun produksi lan pembangunan tim profesional, mbikak dhasaran kanggo wutah saka bisnis mecah kita.

Inovasi telas, Tansah Climbing

Longxin ndarbeni macem-macem status kehormatan, kalebu perusahaan dhuwur-tech, khusus teknologi wêdakakêna nasional Ultra-nggoleki nggoleki tengah, preparation materi mikro-nano dirancang lan situs testing indhustri. Liwat terus dandan kita lan inovasi, Longxin wis dikenali dening kita pelanggan lan gained reputasi dhuwur. Kita bakal terus kanggo mbangun account kita lan nggedhekake inovasi kita.


WhatsApp Online Chat !