Ink - Liyang longxin Machinery Co., Ltd

Ink

Ink jenis dicampur tempel saka pigmen, naleni agen (lengo resin), aditif kayata diluent lan dispersions paraffin Cairan. Iku bisa dicithak ing variétas saka bahan kayata karton, kertas, logam foil, plastik, logam, kulit liwat percetakan. Ing manéka bahan landasan iki bisa warata, bentuke silinder, etc. Lan komposisi saka tinta gumantung ing cara printing lan materi saka landasan.

Miturut jinis plate printing. Ink bisa dipérang dadi 4 jinis:

  ink printing 1.Lithographic

Iku jeneng umum saka macem-macem inks cocok kanggo printing lithographic. Ing lumahing Lithography a Sejatine ing bidang. Tlatah pola punika oleophilic lan wilayah non-pola punika hidrofilik. Printing adhedhasar prinsip sing lenga lan banyu nebihi. Mulane, mangsi lithographic kudu duwe resistance banyu. Umum ink printing lithographic kalebu nutup kerugian ink printing, kinclong dhuwur nutup kerugian mangsi, resinous nutup kerugian mangsi, mangsi web-panganan-nutup kerugian, sheet-panganan nutup kerugian mangsi, papat werna proses nutup kerugian mangsi, cepet-pesawat nutup kerugian mangsi, nutup kerugian timah-Printing mangsi, sterilization resistance nutup kerugian ink timah-printing lan collotype printing mangsi.

 dcfs

  ink 2.Letterpress

Iku jeneng umum saka macem-macem inks digunakake ing cara letterpress printing. Iku utamané kalebu inks digunakake ing buku, koran, gambar, tagihan, etc. Fitur saka letterpress mangsi iku tinta bagéan saka piring printing wis njulur metu saka bagéyan tanpa mangsi. letterpress ink umum kalebu letterpress mangsi kanggo publikasi, letterpress werna mangsi, Rotary letterpress mangsi kanggo publikasi, Rotary letterpress warta mangsi, Rotary werna letterpress warta mangsi, piring tembaga Printing mangsi, letterpress Printing mangsi kanggo film plastik lan flexographic ink printing.

 sfecsg1

  3.Gravure ink printing

Iku jeneng umum saka macem-macem inks digunakake ing cara Gravure Printing. Nalika Printing, wilayah pola recessed saka piring inked banjur mindhah adoh tinta saka wilayah non-pola. Iku bisa dipérang dadi ukir ink Gravure lan Photographic Gravure mangsi. Umum Gravure Printing mangsi kalebu alus ink packaging, rokok bungkusan mangsi lan karton Printing mangsi.

 fcesg1

  ink printing 4.Mesh

Iku jeneng umum saka macem-macem inks digunakake ing cara bolong printing lan digunakake digunakake ing printing textile, printing plastik, printing metal, printing Keramik, printing kaca, printing elektronik lan printing lotre, etc. bolong umum Printing mangsi kalebu layar kertas ink printing , layar plastik printing mangsi, layar kain ink printing, layar kaca ink printing, Keramik layar ink printing, molah malih pangatusan ink solvent, etc.

 sdcfsegse

Liyang Longxin wis cooperated karo akeh Pabrik ink domestik lan manca ingkang misuwur Toyo INK, dic INK, DUBUIT INK lan ing. mesin kita sing dièkspor menyang Amerika Serikat, Brazil, India, Rusia, Japan, Korea, Singapore, Asia Kidul-Wétan lan negara liyane lan wilayah, nglaras reputasi dhuwur saka kabeh mlaku gesang. Longxin duwe Wakil Ketua Unit ing kinurmatan Association Ink Cina lan tansah pamimpin inovasi lan revolusi ing industri. Kejabi, kita bisa ngrancang lan mbangun garis produk kabèh karo mesin single miturut request customer. Kita bakal nyedhiyani kualitas apik lan layanan kanggo sampeyan.

Rekomendasi peralatan kanggo produksi mangsi DS seri superfine pas telung pabrik roller, seri YS hydraulic telung pabrik roller, seri WSJ horisontal internal-cooling pabrik fungsi kebak manik, seri pabrik wedhi aliran cepet WSD, seri WSS pabrik wedhi horisontal, WSK seri High viskositas superfine pabrik manik Versatile

Line Product: efficiency High produk baris mangsi, Gravure ink line produk otomatis, High viskositas mangsi (nutup kerugian, UV nutup kerugian, printing sutra) baris produk


WhatsApp Online Chat !