Coating - Liyang longxin Machinery Co., Ltd

Coating

Coating punika film dadi sing ditutupi ing lumahing barang dilindhungi utawa decorated lan bisa kuwat ditempelake nutupi. Sampeyan Cairan kenyal, biasane digawe saka resin, lenga, lan emulsi karo utawa tanpa pigmen, pangisi, aditif, pelarut organik utawa banyu.

 fsfe1

Sawise wektu dawa saka pembangunan, nutupi iku utamané Komplek. Supaya kanggo nggampangake Manajemen lan nggunakake, macem-macem cara klasifikasi kemul kawangun kanthi ciri dhewe. Ing saiki, klasifikasi nutupi paling diadopsi minangka nderek:

  1. Miturut jinis material film-mbentuk, nutupi bisa dipérang dadi lapisan alkyd resin, nutupi polyurethane, nutupi emulsi, nitrolacquer, nutupi acrylic, epoxy resin nutupi, etc.
  2. Miturut Panggunan beda, iku bisa dipérang dadi lacquer dicet, lacquer kayu, nutupi automotive, Paint lalu lintas, Paint marine, nutupi kaca, nutupi baja, etc.
  3. Miturut cara pangatusan beda, iku bisa dipérang dadi Paint air-pangatusan, stoving varnish, UV ngruwat nutupi, etc.
  4. Miturut wangun nutupi, iku bisa dipérang dadi lapisan wêdakakêna, nutupi Cairan.
  5. Miturut fungsi kanggo nutupi, iku bisa dipérang dadi nganakake Paint, insulating Paint, Paint anti-teyeng, Paint panas-tahan, etc.

Longxin nyedhiyani peralatan kanggo akeh Pabrik nutupi kayata AkzoNobel, MAYDOS, Nippon Paint lan ing.

 dfefs

Rekomendasi peralatan kanggo produksi nutupi: YS seri hydraulic telung roller pabrik, seri WSJ horisontal internal-cooling pabrik fungsi kebak manik, WSD seri pabrik wedhi aliran cepet, seri WSS horisontal lan pabrik, WSK seri High viskositas superfine pabrik manik Versatile

Line Product: nutupi / farmasi / pestisida produk baris / herbisida


Enquiry Kanggo Pricelist

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Contact Us

  • LONGXIN (CHANGZHOU) SMART EQUIPMENTS CO., LTD
  • Telpon: + 86-15061651688
  • Telpon: + 86-18248826257
  • Phone: +86 18816275366
  • E-mail: lisa@hbhj.com
  • E-mail: jane@hbhj.com
  • Fax: + 86-519-88608716
WhatsApp Online Chat !