Kosmetik - Liyang longxin Machinery Co., Ltd

Kosmetik

Cosmetics deleng produk kimia nggoleki nyebar ing sisih endi wae awak kaya kulit, lambe lan ing liwat daubing, uyuh lan cara kanggo tujuan reresik, ngramut, dandan, hiasan lan ganti tampilan, utawa mbeneraké mambu saka awak manungsa.  

produksi Cosmetics duwe syarat ketat ing babagan ketularan logam, organisme sèl tunggal lan ing. Longxin wis kasedhiya mesin pas kanggo sawetara Pabrik kosmetik kayata OSM, Orain lan ing.

 fsef15

Rekomendasi peralatan kanggo produksi Kosmetik: superfine telung roller pabrik, DYS seri hydraulic telung roller pabrik, WSP Series Fast mili Bead Mill, WST seri turbo pabrik wedhi nano ES / DS pas

 

 


Enquiry Kanggo Pricelist

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Contact Us

  • LONGXIN (CHANGZHOU) SMART EQUIPMENTS CO., LTD
  • Telpon: + 86-15061651688
  • Telpon: + 86-18248826257
  • Phone: +86 18816275366
  • E-mail: lisa@hbhj.com
  • E-mail: jane@hbhj.com
  • Fax: + 86-519-88608716
WhatsApp Online Chat !