lithium - Liyang longxin Machinery Co., Ltd

lithium

 baterei lithium jenis baterei digawe saka lithium logam utawa logam campuran lithium minangka elektroda negatif lan solusi elektrolit non-banyu. Iku kasar bisa dibagi dadi rong jinis: batre logam lithium lan ion batre lithium.

lithium sing digunakake digunakake ing sistem daya energi panyimpenan kayata hydraulic, firepower, angin lan stasiun daya solar, sumber dadi daya kanggo kirim lan telekomunikasi, uga pribadi elektrik, pit listrik, motor elektrik, kendaraan listrik, peralatan militer, Aerospace lan kothak. Dadi industri banget janjeni.

 sfes

Rekomendasi peralatan kanggo pangan lan produk kesehatan produksi: WSP Series Fast mili Bead Mill, WST seri turbo pabrik wedhi nano


Enquiry Kanggo Pricelist

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Contact Us

  • LONGXIN (CHANGZHOU) SMART EQUIPMENTS CO., LTD
  • Telpon: + 86-15061651688
  • Telpon: + 86-18248826257
  • Phone: +86 18816275366
  • E-mail: lisa@hbhj.com
  • E-mail: jane@hbhj.com
  • Fax: + 86-519-88608716
WhatsApp Online Chat !