materi Nano - Liyang longxin Machinery Co., Ltd

materi nano

bahan Nano sing bahan sing kudu paling sethithik siji ukuran (0.1-100 nm) ing papan telung dimensi utawa sing arupi minangka Unit dhasar, kang kira-kira padha karo ukuran 10 ~ 100 atom rapet disusun bebarengan.

Iku bisa dipérang dadi patang kategori: nano wêdakakêna, serat nano, film nano lan pemblokiran nano. Ing wektu pangembangan wêdakakêna nano punika paling dawa lan teknologi sing paling diwasa, kang basis saka telung jinis produk. Ing riset ing téori dhasar saka nanotechnology lan pangembangan bahan anyar wis dikembangaké kanthi cepet, lan wis digunakake digunakake ing bahan tradisional, pirantos medical, peralatan elektronik, kemul lan industri.

 sfee

Rekomendasi peralatan kanggo produksi produk materi nano: ES / DS superfine pas telung roller pabrik, DYS seri hydraulic telung roller pabrik, WSP Series Fast mili Bead Mill, WST seri turbo pabrik wedhi nano

line Product: Nano materi produk baris mecah udan


Enquiry Kanggo Pricelist

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Contact Us

  • LONGXIN (CHANGZHOU) SMART EQUIPMENTS CO., LTD
  • Telpon: + 86-15061651688
  • Telpon: + 86-18248826257
  • Phone: +86 18816275366
  • E-mail: lisa@hbhj.com
  • E-mail: jane@hbhj.com
  • Fax: + 86-519-88608716
WhatsApp Online Chat !