Silicone karet - Liyang longxin Machinery Co., Ltd

karet Silicone

karet silikon punika karet kang chain utama kasusun saka atom Silicon lan oksigen gantian ana biasane rong kelompok organik disambungake kanggo atom Silicon. Wis suhu resistance apik kurang lan isih bisa ing -55 ℃.

Ana akèh cara kelas karet silikon. Miturut wangun sadurunge ngruwat, iku bisa dipérang dadi suhu kamar karet silikon vulcanized, suhu dhuwur karet silikon vulcanized. Miturut salah siji monomer digunakake, iku bisa dipérang dadi karet metil vinyl silikon, metil phenyl vinyl karet silikon, fluorosilicone, karet nitrile silikon lan ing. Lan miturut beda ing kinerja lan nggunakake, iku bisa dipérang dadi jinis umum, suhu jinis tahan super kurang, suhu jinis tahan super dhuwur, jinis ingkang kiyat, jinis tahan lenga, jinis medical lan ing.

 sfefe

Rekomendasi peralatan kanggo produksi Kosmetik: LXQLF Series Multi-fungsi Triple batang Mixer, LXQLFQ Series Meningkat Multi-fungsi Triple batang Mixer, LXXJB seri planet mixer, LXDLH Series daya planet mixer, 


Enquiry Kanggo Pricelist

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Contact Us

  • LONGXIN (CHANGZHOU) SMART EQUIPMENTS CO., LTD
  • Telpon: + 86-15061651688
  • Telpon: + 86-18248826257
  • Phone: +86 18816275366
  • E-mail: lisa@hbhj.com
  • E-mail: jane@hbhj.com
  • Fax: + 86-519-88608716
WhatsApp Online Chat !