Budaya Perusahaan - Liyang longxin Machinery Co., Ltd

Budaya perusahaan

Asas konsisten : Quality First, banget Service, Customer Satisfaction
upmost Customer, banget Service  
换 3_ 副本
Saben pegawe Longxin nambani customer karo sikap serius lan tanggung jawab, adhering kanggo konsep layanan saka "njupuk customer 
minangka pusat lan njupuk dikarepake minangka guide ", miwiti saka dikarepake ing customer kang, ngluwihi pangarep-arep ing customer kang, lan pungkasanipun ing 
customer kepuasan kang. Saben customer kroso ikhlas kita saka pemandangan-sale kanggo sawise-sale. 
Team profesional, Ngarahke Grinding Teknologi
SG) KY`ZU0 @ (} MSX {TFNG8QA
Longxin nduweni riwayat luwih saka 20 taun. Ing 20 taun, kita wis ngarahke ing siji bab sing prodhuksi mecah kelas kapisan
peralatan. Dipimpin déning produksi ndhuwur lan engineers R & D, kita wis kawangun produksi profesional lan pembangunan 
tim, mbikak dhasaran kanggo wutah saka bisnis mecah kita.
Inovasi telas, Tansah Climbing
4KT5E9OH012J0M ~ M6 {$] 4SY
Longxin ndarbeni macem-macem status kehormatan, kalebu perusahaan tech dhuwur, khusus teknologi ultrafine wêdakakêna nasional reserching tengah, mikro-nano preparation materi dirancang lan situs testing insudtrialized. Liwat terus dandan kita lan inovasi, Longxin wis dikenali dening kita pelanggan lan gained reputasi dhuwur. Kita bakal terus kanggo mbangun account kita lan nggedhekake inovasi kita.
 

WhatsApp Online Chat !