Gambar Company - Liyang longxin Machinery Co., Ltd

Gambar Company

LONGXIN (CHANGZHOU) SMART EQUIPMENTS CO., LTD.

Pambuka Brief saka Company
Liyang Longxin Machinery Co., Ltd iki diadegaké ing taun 2001 kanthi 30 yuta dana kedhaftar. Kantor pusat dumunung ing zona pembangunan lor Hengshanqiao Town ing pinggiran wétan kutha Liyang, iku cedhak nyebrang saka Beijing-Shanghai railway-kacepetan dhuwur, Shanghai-Nanjing Railway-kacepetan dhuwur lan Shanghai-Chengdu expressway. Longxin iku sawijining perusahaan khusus Kimia peralatan mesin karo total watara 13.600 meter persegi.
Longxin nyawiji riset technical, pembangunan lan Pabrik, karo pengalaman luwih saka 20 taun 'produksi profesional. kita pabrik utamané mrodhuksi "Longxin" & "Huabao" mesin account saka manual telung muter pabrik, hydraulic pabrik telu muter, komputer CNC telung muter pabrik, pabrik manik, pabrik nano wedhi Keramik, mixer planet etc. Kita uga desain, nggabungake, nginstal lan nyetel kabèh produk baris sing gegandhengan lengkap miturut request customer karo peralatan. mesin kita sing digunakake digunakake ing mangsi, nutupi, tempel elektronik, pestisida, baterei daya, materi nano, kimia dina, plastik kulit, potlot, pangan, dye, karet silikon, lan permen karet Guar etc.

dfdvdsvxvd1
Our company sing enggo bareng majeng teknologi donya mecah lan teknologi sawur karo sampeyan ndarbeni tim R & D profesional lan tansah pamimpin inovasi lan revolusi ing industri. We njupuk luwih saka 20 item saka sertifikat paten, kalebu 5 item saka paten undhangan. Kita bisa nyedhiyani baris Déwan profesional miturut sarat pelanggan 'produksi. Kita produk sing dièkspor Amerika Serikat, Brazil, India, Rusia, Japan, Korea, Singapore, Asia Kidul-Wétan lan negara liyane lan wilayah, lan seneng reputasi dhuwur saka kabeh mlaku gesang.
Liyang Longxin Machinery Co., Ltd ndarbeni macem-macem status kehormatan, kalebu perusahaan dhuwur-tech, khusus teknologi wêdakakêna nasional Ultra-nggoleki nggoleki tengah, mikro-nano preparation materi situs dirancang lan indhustri testing, lan unit wakil Ketua Association ink Cina. Mesin Longxin karo sertifikasi saka TUV, BV, CE lan ISO09001: 2018.
Asas konsisten Kita "Quality First, banget Service, Pelanggan Kepuasan". Sincerely welcome kanca loro ing ngarep lan luar negeri kanggo kerjo bareng karo kita lan nggawe mangsa padhang saka industri kimia bebarengan!

 


WhatsApp Online Chat !