Service & Download

Service kita

dddf

 

 dddd

Customer First Service Formost

  • Sadurunge tuku produk kita, kita bakal milih model cocok kanggo sampeyan, aturan sing solusi cukup. Sawise layang, kita bakal ngatur printah & maintenance. Kita bakal ngene sampeyan Processing nangani mesin, mbantu ngurangi risiko ora dikarepke.
  • Priksa analisis lan perawatan saka informasi customer kang (kalebu panuntun dhumateng, part posting lan riko serviceman kang) lan reply customer ing & jam biasane.
  • Ing kasus customer ora bisa nggunakake mesin ajeg lan pangopènan doorstep perlu, kita bakal ngirim seiviceman situs iki ing 24 jam lan menehi hasil karo alangan cepet. Perusahaan bakal nglacak kanggo kualitas layanan lan nggawe riko bali kanggo customer.
  • Priksa ringkesan lan Isi informasi layanan sawise-sale sapisan saben minggu lan saran kanggo departemen ngangap ing wektu.
  • Priksa pengawasan lan ujian kualitas layanan lan sikap serviceman.

 

 

 

 

 


WhatsApp Online Chat !