ES Superfine Precise Tiga Roller Mill

ES Superfine Precise Tiga Roller Mill


  • Min.Order Quantity: 1 Piece
  • Sumber Kabisan: 100 Bagéyan saben Wulan
  • Port: Changzhou
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Gambaran Umum

    seri superfine Longxin sing kinerja dhuwur telung roller pabrik, kang digawe kanggo pas distribusi ukuran partikel ngluwihi wates, panah. Wis reproducibility unparalleled ing nano mecah, kang pilihan paling apik kanggo Nano materi anyar, tempel Metal, slurry Keramik, slurry elektronik, Kosmetik.

     wegef (2) wegef (1)

    karakter 
    mode ● Gap nampilake Nilai longkangan kadohan Nyetel dening pangguna lan angka kaku nyata. (Unit: micron lan Newton / mm)

    ● mode resik lan fungsi mbalikke njamin safety saka operasi.

    ● kacepetan Roller lan kadohan bisa disetel minangka parameter (ing mode sembarang), nganti 3.000 kelompok data.

    ● kontrol Siemens PLC ndadekke operasi gampang lan visual.

     wegef (3)

    aplikasi
    Punika wiyar dipigunakaké ing CNT, Nilai High logam tempel, materi Keramik New, Electronics konduktif tempel, kosmetik, pigmen, pasty solar, etc.

    wegef (3)


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !