History - Liyang longxin Machinery Co., Ltd

History

1998
disualekno Sukses Enterprises-diduweni negara.
2001
ibukutha tambah lan Longxin Machinery Co., Ltd iki diadegaké.
2003
Longxin Hydraulic Tiga Roller Mill iki dikembangaké.
2004
Longxin CNC Tiga Roller Mill lan Bead Mill dipunkembangaken.
2008
Longxin Dhuwur kekenthelane Bead Mill iki dikembangaké.
2010
Longxin kapilih minangka unit wakil Ketua Association Ink Cina.
2011
Longxin Bead Mill Dipikolehi sawetara paten nasional.
2012
Nilai output tahunan liwat 60 yuta lan mesin Silicone cabang iki diadegaké.
2013
Longxin iki sah dadi National Special teknologi wêdakakêna Ultra-nggoleki nggoleki tengah.
2016
Longxin iki sah dadi perusahaan High-tech.
2018
Longxin terus maju, sik njongko prestasi ageng ing mangsa.


WhatsApp Online Chat !