LXXJB Series Planetary Mixer

LXXJB Series Planetary Mixer


  • Min.Order Quantity: 1 Piece
  • Sumber Kabisan: 100 Bagéyan saben Wulan
  • Port: Changzhou
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Gambaran Umum

    Longxin mixers planet glathi muter gerakan revolusi wektu make padha, supaya materi bakal gerakan Komplek. Padha sing digunakake digunakake ing dhuwur kekenthelane, jinis krim materi sing nyawiji, vulkanisasi, dispersing, Processing polimerisasi. mixers kita duwe kinerja dhuwur & gampang discharging tanpa nyawiji titik wuta.

    Planet mixer tutup ceret bisa hydraulic ngusulke, awak ceret bisa polah lan operasi banget trep. Menapa malih, ing agitator lan scraper bisa dipisahake rampung saka awak ceret karo Beam Rising, supaya gampang kanggo ngresiki. Mesin iki cocok kanggo nyawiji, reacting, dispersing, nglarutaké, tempering lan pangolahan liyane saka multi-komponèn ngalangi-ngalangi, ngalangi-Cairan, Cairan-Cairan needed dening akeh industri kayata kimia, industri cahya, pangan, baterei, pharmaceutical, bangunan , pestisida, etc.

    wangun Agitator, miturut syarat materi bisa multi-lapisan jinis agul-agul, jinis pigura, tipe kupu, jinis sengseming, etc.

    aplikasi
    seri mixer planet iki digunakake digunakake ing industri: sealant silikon, PU sealant, mesin sealant, silikon Cairan, RTV, sealant elektronik, mangsi, pigmen, dye, tempel elektronik, resin, plastik, tempel waos, stc. Sawetara viskositas saka 10000 ~ 8000000cps.

    20161125181543_7768


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !