TYS Series Hydraulic Two Roller Mill

TYS Series Hydraulic Two Roller Mill


  • Min.Order Quantity: 1 Piece
  • Sumber Kabisan: 100 Bagéyan saben Wulan
  • Port: Changzhou
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Gambaran Umum

    seri TYS loro roller pabrik khusus sing dirancang kanggo dispersing materi atos lan ngatur materi kanggo prosedur sabanjuré. Punika wiyar dipigunakaké kanggo dispersing lan wis dispersing kabeh jinis mati bahan kayata kuwi pangan, coklat, lan sabun pharmaceutical, etc.

    fregrhtr (3)


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !