WSD Series Fast mili Sand Mill

WSD Series Fast mili Sand Mill


  • Min.Order Quantity: 1 Piece
  • Sumber Kabisan: 100 Bagéyan saben Wulan
  • Port: Changzhou
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    struktur disperser Turbo

    WSD pabrik wedhi aliran gedhe jinis anyar adapts trench pangalihan anyar lan disk wedhi kanggo entuk akeh sing luwih efisien teknologi mecah udan. pangalihan-trench disk mecah High-efisiensin lan turbin aliran centrifugal super-amba bisa disebarake ing mecah kamar luwih. wheel Centrifugal khusus sing dirancang, ing baris dhuwur-kacepetan, ngadopsi asas centrifugal, setir centrifugal bisa uncalan mecah medium lan gedhe partikel menyang njaban Filter. Iki bakal njamin luwih urip saka yang lan nggawe materi partikel luwih gedhe bakal grinded ing kamar bola-bali. teknologi iki solves masalah sing Filter kepasang munggah gampang. Adopts centrifugal-wheel Filter gaya kanggo nambah tarif aliran lan kanggo misahake mecah safety medium, yen kanggo sistem misahake aliran luwih gedhe, bisa ing efficiency luwih dhuwur.

    ● Disc saka grooves centrifugal  

    ● Khusus sing dirancang wheel centrifugal  

    ● Special dirancang area gedhe layar bolong

    $} NWW17TR_6H {IO8AFT @ Dik

    Fitur

    ● Ngilangke pasukan radial bener rongga ing
    ● Kabeh materi saka mecah kamar iku replaceable
    ● Kabeh bagean gampang-rusak bisa diganti individu
    ● disk astamiwa lan batang karo tikaman
    ● Special layar jinis centrifugal

    aplikasi

    Ditrapake kanggo Paint automobile, Paint steelroll, Paint karat-bukti, Paint kayu, layar ink printing, mangsi Gravure, pigmen textile, wêdakakêna TiO₂, Farmasi, Pestide etc.

      CU8X $% ~ Z`H5K %% K (BV @ 7R] B20161125185247_4018


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !