WSK Series High viskositas Superfine Versatile Bead Mill

WSK Series High viskositas Superfine Versatile Bead Mill


  • Min.Order Quantity: 1 Piece
  • Sumber Kabisan: 100 Bagéyan saben Wulan
  • Port: Changzhou
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Fitur 

    ● versatility Kuwat, operasi gampang, Siemens PLC digunakake kanggo kontrol, drawing analog lan layar tutul kasedhiya.
    ● kerucut mecah lan tank nyawiji menehi efek mecah paling.
    ● Self-cleaning, dhuwur-tliti pamisahan ring media mecah karo 0,8 ~ 2.5mm sing ditrima.
    ● area Processing Cilik lan Ana mecah mesthekake polusi paling.
    ● area Grinding digawe saka materi khusus anti-ngagem alloy njamin urip dawa layanan.
    ● Kabeh arah-dhuwur tliti diimpor lan pindho tumindak sealing mechanical mesthekake urip layanan lan stabilitas saka peralatan.
    ● Internal sumebar / panas Integrasi sistem suiting bahan suhu-sensitif cooling.

    1Y6AUP (0LM16LH% 15`I {C6B

    63IB {JDI`BQ_9W3OIDS0G8S
    aplikasi 
    Iku ditrapake kanggo offest Printing mangsi, layar ink printing, mangsi padat, Ultra-Violet Printing mangsi, Gravure Printing mangsi, karet Gravure Printing mangsi, banyu-digawe printing-ink, cat, lan sapiturute

    DA% HSAGJGTOPU9 $ WCPOKJ @ H

    20161125185720_6362


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !