WSP Series Fast mili Nano Bead Mill

WSP Series Fast mili Nano Bead Mill


  • Min.Order Quantity: 1 Piece
  • Sumber Kabisan: 100 Bagéyan saben Wulan
  • Port: Changzhou
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    asas apa 

    Bahan panganan saka welingan ndhuwur kanggo ing kamar mecah dening dipakani pump lan mbagekke roto-roto karo rotasi rotor, karya saiki eddy ing bahan kanggo rampung wis sawur ing tumindak pasukan centrifugal saka rotor lan stator. Rotor lan stator duwe pangaruh sing kuwat marang media mecah lan Kangge mecah karya media ing bahan. Bahan tetep ing kamar mecah sawise wektu mecah tartamtu, asil ing distribusi ukuran partikel kang ciut banget. Amarga saka Kapadhetan beda, mecah media bali menyang kamar mecah ing efek saka meksa pump dipakani lan pasukan centrifugal, nalika bahan mili metu liwat pamisah layar ing arah ngelawan saka pasukan centrifugal, iki re-circulation.

    struktur

    Khusus desain struktur rotor, loro umber, ukuran lan posisi instalasi sing dirancang miturut mekanika fluida vortex tekan aspek maksimum mecah energi lan kanggo nambah efficiency mecah, kang nggawe tekan materi nano-meter. fineness saged kurang saka 50nm dites dening Malvern.

    QQ 图片 20151108180501

    WSP60
    Punika wiyar dipigunakaké ing Nano New Material
    ● baterei Industry: bahan cathode saka lithium wesi fosfat
    ● Digital Consumptive Bahan: digital jet Printing mangsi
    ● Keramik Bahan: alumina oxide, zirconia, Silicon carbide
    ● Mineral Pigmen: titanium pigmen, kalsium karbonat, ferric oxide
    ● Langka-bumi Bahan: yttrium oxide, oxide indium, cerium oxide, etc
    ● Cosmetics: Pearl wêdakakêna
    ● Preparation Pharmaceutical

    {69A) K7E [19 {: W_HW05R ~ MV

    _U1L7TL3ER`HUXWZ% J6C4A1


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !