WSZ Series Inter-cooling dhuwur viskositas horisontal Bead Mill

WSZ Series Inter-cooling dhuwur viskositas horisontal Bead Mill


  • Min.Order Quantity: 1 Piece
  • Sumber Kabisan: 100 Bagéyan saben Wulan
  • Port: Changzhou
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Gambaran Umum 

    mesin iki dirancang khusus kanggo pemandangan-sawur lan sawur nggoleki materi viskositas dhuwur (nutup kerugian ink lenga). Bisa digunakake singly lan uga bebarengan karo telung roller pabrik liwat sambungan uga kebak baris produksi otomatis. Iku peralatan becik kanggo ngasilaken nutup kerugian ink lenga lan materi viskositas dhuwur.

    20161125190129_0893

     

    Fitur 

    ● PLC digunakake kanggo kontrol, drawing analog lan layar tutul kasedhiya (opsional).

    ● kamar panggilingan luncip lan trapezoid rotor khusus sing dirancang kanggo tlatah bahan viskositas dhuwur. Majeng piranti inter-cooling cukup efisien kanggo dispel panas kui sak panggilingan dhuwur viskositas ing kamar mecah.

    ● sealing Mekanikal lambé sealing kabeh diimpor saka Jerman kang bantuan kanggo kokain nut hard sing materi cenderung kanggo bocor saka kamar mecah ing dhuwur viskositas mecah operasi.

    ● A Filter Magnetik karo owah terus Magnetik saka 8000 Gauss, kang ngilangake impurities manca-logam sing ana ing tempel supaya digiling, njamin kemurnian produk uga safety peralatan saka proses sabanjuré.

    ● Volume global jinis piston mecah kamar diganti Kapadhetan energi lan meksa tong minyak kanggo nampa sawur paling lan asil mecah.

     20161125185857_0893


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !