YSP / YSH Series Hydraulic Tiga Roller Mill

YSP / YSH Series Hydraulic Tiga Roller Mill


  • Min.Order Quantity: 1 Piece
  • Sumber Kabisan: 100 Bagéyan saben Wulan
  • Port: Changzhou
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Gambaran Umum

    Longxin warata hydraulic telung seri roller pabrik nggunakake logam campuran baja bahan khusus, kang bisa tekan atose temenan. Seri iki bakal nggunakake tutup ceceg ngatur meksa roller & longkangan, mangkono kabèh mesin bakal luwih stabil lan duwe urip maneh. mesin iki bisa dadi PLC kontrol otomatis.

    jjuho

    aplikasi

    Punika wiyar dipigunakaké ing kabeh jinis lenga, tempel elektronik, permen karet tanduran, sinetron, lan sapiturute Lan YSH telung roller pabrik specialized ing mecah lan dispersing jinis bubuk materi kaya kacang, permen karet Guar, etc.

    fsefsef (5)fsefsef (6)


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !