YS / YSS Series Hydraulic Tiga Roller Mill

YS / YSS Series Hydraulic Tiga Roller Mill


  • Min.Order Quantity: 1 Piece
  • Sumber Kabisan: 100 Bagéyan saben Wulan
  • Port: Changzhou
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Gambaran Umum

    YS / YSS seri telu roller pabrik kontrol dening meksa hydraulic saka pump pindho sengseming. Ing karya dhasar saka mesin kayata dipakani, discharging lan ukuran materi dikendhalèkaké déning meksa hydraulic. Iku fitur isi automatization dhuwur, trep kanggo operate lan aman dienggo. Amarga sistem hydraulic adapts struktur jinis plate, noto sawijining luwih cukup. roller wis matak dening alloy khusus, sawijining kekuatan kang dhuwur lan lumahing sawijining nduwèni biji dhuwur lan nyandhang property resistance. Iku peralatan becik kanggo tlatah materi tempel kualitas dhuwur.

    sdfes (1)

    aplikasi

    Punika wiyar dipigunakaké ing kabeh jinis tinta, pelumas, nutupi, pigmen, dye, e-tempel, permen karet Guar, sinetron, lan sapiturute

    sdfes (2)sdfes (3)


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !