Силиконска гума - Changzhou longxin Машини Co, Ltd

Силиконска гума

Силиконска гума е гумена чија главна синџири е составен од силикон и атоми на кислород наизменично, и таму се обично два органски групи поврзани со силикон атоми. Таа има добра ниска температура отпор и се уште може да работи на -55 ℃.

Постојат многу начини за класифицирање на силиконска гума. Според форма пред лекување, тоа може да се подели во Собна температура вулканизирана силиконска гума, висока температура вулканизирана силиконска гума. Според мономер се користи, тоа може да се подели во метил винил силиконска гума, метил фенил винил силиконска гума, флуорсиликонска, нитрил силиконска гума и така натаму. И според разликите во перформансите и употреба, тоа може да се подели во општ тип, отпорни на супер ниска температура тип, отпорни на супер висока температура тип, висока јачина тип, отпорни на масло тип, медицински тип и така натаму.

 sfefe

Препорачај опремата за производство на козметика: LXQLF Серија Мултифункционален Triple вратило миксер, LXQLFQ Серија Подобрен Мултифункционален Triple вратило миксер, LXXJB серија планетарен миксер, LXDLH серија планетарен миксер моќ, 


Прашање За Ценовникот

За информации во врска со нашите производи и ценовникот, Ве молиме да го напуштите вашиот e-mail на нас и ние ќе бидеме во контакт во рок од 24 часа.

контакт со нас

  • LONGXIN (CHANGZHOU) SMART EQUIPMENTS CO., LTD
  • Телефон: + 86-15061651688
  • Телефон: + 86-18248826257
  • Phone: +86 18816275366
  • Е-пошта: lisa@hbhj.com
  • Е-пошта: jane@hbhj.com
  • Факс: + 86-519-88608716
WhatsApp Online Chat !