Сервис и Преземи

нашите услуги

dddf

 

 dddd

Прв клиент сервис Formost

  • Пред да ги купите на нашиот производ, ние ќе изберете соодветен модел за вас, ви нудиме разумно решение. По породувањето, ние ќе организираме пуштање и одржување. Ние ќе ви учат на обработката на ракување со машината, да ви помогне да се намали неочекуваниот ризик.
  • Се направи анализа и обработка на кориснички информации (вклучувајќи насоки, дел објавување и посета сервис) и да одговорите на клиентите во рок & часа нормално.
  • Во случај клиентот не може да се користи машина редовно и е потребно за одржување на прагот, ќе ти испратиме seiviceman на сајтот рок од 24 часа и да се справат со проблеми брзо. Друштвото е должно да ги пронајдат за квалитетот на услугата и да се направи враќање посета на клиентите.
  • Направете резиме и полнење на по-продажба, сервис на информации еднаш неделно и повратни информации на засегнатите оддел во времето.
  • Направете надзор и испитување на квалитетот на услугите и односот на сервис.

 

 

 

 

 


WhatsApp Online Chat !