Историја - Changzhou longxin Машини Co, Ltd

историја

1998
Успешно стекнување на претпријатија во државна сопственост.
2001
Зголемување на капиталот и Longxin Машини копродукции, Ltd е основана.
2003
Longxin Хидраулични Три ролери мелница беше развиена.
2004
Longxin ЦПУ Три ролери мелница и мушка Мил биле развиени.
2008
Longxin висок вискозитет мушка Мил беше развиена.
2010
Longxin беше избран за заменик-претседател единица на Здружението Кинески мастило.
2011
Longxin мушка Мил Добиени голем број национални патенти.
2012
годишно производство вредност од над 60 милиони евра и силиконски машини гранка е основана.
2013
Longxin се овластени да бидат националните посебни ултра-фини прав технологија истражување центар.
2016
Longxin бил овластен да биде високо-технолошки претпријатие.
2018
Longxin продолжи да се движи напред, постигнување поголем успех во иднина.


WhatsApp Online Chat !