Нано материјал влажно мелење производ линија - Changzhou longxin Машини Co, Ltd

Нано материјал влажно мелење линија на производи

Нано материјал влажно мелење линија на производи

111111

                                       Структура на мелење машина

                                       1. Inlet     
                                       2. Ротор внатрешниот ладење     
                                       3. статорот (изолација) ладење    
                                       4. Ротор игла
                                       5. екран   
                                       6. екран ладење         
                                       крајот 7. ослободување од ладење     
                                       8. Излезни

                                       Графичко претставување на целата линија на производи

22222222

                                Главната опремата во оваа линија на производи

                                        WSP Серија брз проток Нано мушка Мил-совршена комбинација на висока ефикасност и нано технологија

                                        WSP-400 со обемот на 402L е погодна за производство на маса.

                                        Специјални роторот структура дизајн подобрува мелење ефикасност.

                                        Фитнес може да биде помалку од тестиран од страна на Malvern 50nm.

                                        Највисоката брзина мелење може да достигне 17 милиони / s кога машината работи

3333333

                                        Системот за ладење на WSP мелница серија перла

44444444

                                   Исто така постојат и други модели со различен обем на располагање

图片 11

666666666

                                     Оваа две модел се лабораториски, најдобар избор за правење примерок.


WhatsApp Online Chat !