Gravure мастило автоматски производ линија - Changzhou longxin Машини Co, Ltd

Gravure мастило автоматски продуктната линија

Gravure мастило автоматски  продуктната линија

777777

                                        Графичко претставување на целата линија на производи

8888888

                                       Главната опремата во оваа линија на производи

                                        WSJ Серија Хоризонтална внатрешна ладење целосна функција мушка мелница Супер ладење за високи перформанси

                                        тип игла песок мелење мелница, висока ефикасност.

                                       Двоен вода за ладење на системот, внатрешен и надворешен систем за ладење може да се контролира температурата и, во иста состојба, може да се задржи

                                       10-15 ℃ помалку од еден вода за ладење песок мелница.

                                       Волумен променлива клипот мелење комора менува енергетска густина и барел притисок за постигнување на најдобар дисперзија и мелење резултати.

                                        Мониста пополнување стапка е 80-95%, се приспособат на финост резултат преку прилагодување на монистра стапка пополнување.

999999999999

                                        Исто така постојат и други модели со различен обем на располагање

T23

t24

                                    WSJ-5

                                    Овој модел е лабораторија, најдобар избор за правење примерок.


WhatsApp Online Chat !