bateri Lithium - Changzhou longxin Machinery Co., Ltd

Bateri litiumi

 litium është një lloj bateri përbërë nga metal litiumi ose aliazh litium si elektrode negative dhe jo-ujor solucion elektrolit. Ajo mund të ndahet përafërsisht në dy lloje: bateri metalike litium dhe bateri litium jon.

bateri litium janë përdorur gjerësisht në sistemin e energjisë magazinimit të energjisë të tilla si hidraulik, firepower, era dhe stacionet e energjisë diellore, furnizim të vazhdueshëm me energji elektrike për postë dhe telekomunikacion, si dhe mjetet elektrike, biçikleta elektrike, motorcycles elektrike, automjeteve elektrike, pajisje ushtarake, hapësirës ajrore dhe fusha të tjera. Pra, kjo është një industri shumë premtues.

 sfes

Rekomandoni pajisje për ushqim dhe produkt shëndetësore prodhimit: WSP Series Fast Flow Bead Mill, WST seri turbo mulli nano rërë


Hetim Për çmimore

Për pyetje në lidhje me produktet tona apo çmimores, ju lutem të lënë email-it tuaj për ne dhe ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.

Contact Us

  • LONGXIN (CHANGZHOU) SMART EQUIPMENTS CO., LTD
  • Telefon: + 86-15061651688
  • Telefon: + 86-18248826257
  • Phone: +86 18816275366
  • E-mail: lisa@hbhj.com
  • E-mail: jane@hbhj.com
  • Fax: + 86-519-88608716
WhatsApp Online Chat !