Service & Download

Shërbimi ynë

dddf

 

 dddd

Customer First Shërbimi Formost

  • Para se të blerë produktin tonë, ne do të zgjidhni një model të përshtatshëm për ju, duke ju ofruar një zgjidhje të arsyeshme. Pas dorëzimit, ne do të organizojmë komisioneve & mirëmbajtje. Ne do t'ju mësojë përpunimin e trajtimit të makinës, të ju ndihmojë në uljen e rrezikut të papritur.
  • Të bëjë analizën dhe trajtimin e informacionit të klientit (përfshirë udhëzime, pjesë postimit dhe vizita ushtarak) dhe përgjigje klientit brenda dhe orëve normalisht.
  • Në rast konsumatori nuk mund të përdorni makinën rregullisht dhe mirëmbajtja pragu është e nevojshme, ne do të dërgojë seiviceman në vend brenda 24 orëve dhe të merren me probleme të shpejtë. Kompania do të ndjekim për cilësinë e shërbimit dhe të bëjë vizitën e kthimit të klientit.
  • Bëni përmbledhje dhe mbushjen e pas shitjes informacionit të shërbimit herë në çdo javë dhe reagime të departamentit përkatës në kohë.
  • Bëjnë mbikëqyrjen dhe shqyrtimin e cilësisë së shërbimit dhe qëndrim të ushtaraku.

 

 

 

 

 


WhatsApp Online Chat !