Historia - Changzhou longxin Machinery Co., Ltd

histori

1998
përvetësimi i suksesshëm i ndërmarrjeve shtetërore.
2001
kapitali Rritja dhe Longxin Machinery Co, Ltd, u themelua.
2003
Longxin Hidraulike Tre Mill rul është zhvilluar.
2004
Longxin CNC Tre Roller Mill dhe Bead Mill janë zhvilluar.
2008
Longxin Lartë Viskoziteti Bead Mill është zhvilluar.
2010
Longxin u zgjodh si njësi nënkryetar i Shoqatës kineze Ink.
2011
Longxin Bead Mill mori një numër të patentave kombëtare.
2012
Vlera vjetore e prodhimit mbi 60 milion dhe makineri Silicone degë u krijua.
2013
Longxin ishte i autorizuar që të jetë qendra Kombëtare e veçantë pluhur teknologji Ultra-fine kërkimeve.
2016
Longxin ishte i autorizuar të jenë sipërmarrje të teknologjisë së lartë.
2018
Longxin vazhdojë të shkojë përpara, duke arritur arritje të madhe në të ardhmen.


WhatsApp Online Chat !