Nano materiale lagësht produkt rëndë line - Changzhou longxin Machinery Co., Ltd

Nano material i lagësht linjë produkt rëndë

Nano material i lagësht linjë produkt rëndë

111111

                                       Struktura e rëndë makine

                                       1. gji     
                                       2. rotor brendshme ftohjes     
                                       3. statorit (Jacket) ftohja    
                                       4. rotor pin
                                       5. ekran   
                                       6. ekran ftohjes         
                                       fund 7. shkarkimi ftohjes     
                                       8. Outlet

                                       Përfaqësimi grafike e linjës tërë produktit

22222222

                                Pajisjet kryesore në këtë produkt linjë

                                        WSP Series Kombinimi Fast Flow Nano Bead Mill-Perfect të efikasitetit të lartë dhe Nano Teknologjisë

                                        WSP-400 me volumin e 402L është i përshtatshëm për prodhimin masiv.

                                        Të veçanta të projektimit struktura rotorit përmirëson efikasitetin rëndë.

                                        Palestër mund të jetë më pak se 50nm testuar nga Malvern.

                                        Shpejtësia më e lartë e rëndë mund të arrijnë 17 milion / s, kur makina është running

3333333

                                        Sistemi ftohës i WSP mulli seri bead

44444444

                                   Ka edhe modele tjera me vëllim të ndryshme në dispozicion

图片 11

666666666

                                     Kjo dy modeli janë laborator, zgjidhja më e mirë për të bërë mostër.


WhatsApp Online Chat !