ink Gravure produkt automatike linjë - Changzhou longxin Machinery Co., Ltd

ink Gravure linjë produktesh automatike

Ink Gravure automatike  linjë produktesh

777777

                                        Përfaqësimi grafike e linjës tërë produktit

8888888

                                       Pajisjet kryesore në këtë produkt linjë

                                        WSJ Series Horizontal Internal-ftohje funksion të plotë Bead Mill-Super ftohje për performancë të lartë

                                        lloji Pin mulli bluarje rërë, efikasitet të lartë.

                                       Dyfishtë sistemit të ftohjes me ujë, të brendshëm dhe të sistemit të ftohjes të jashtëm mund të kontrollojë temperaturën e mirë, në të njëjtën gjendje, mund të mbajë

                                       më pak 10-15 ℃ se uji i vetëm ftohës mulli rërë.

                                       Vëllimi ndryshueshme lloj pistoni mulliri Dhoma ndryshon densitetin e energjisë dhe presionin fuçi për të arritur më të mira shpërndarje dhe mulliri rezultate.

                                        Beads mbushje norma është 80-95%, të rregulluar rezultatin e pastërtisë me anë të përshtatur rruaza mbushje normë.

999999999999

                                        Ka edhe modele tjera me vëllim të ndryshme në dispozicion

T23

T24

                                    WSJ-5

                                    Ky model është laborator, zgjidhja më e mirë për të bërë mostër.


WhatsApp Online Chat !