Bojëra të lartë viskoziteti (ofset, UV kompensuar, shtypje mëndafshi) Produkt Line - Changzhou longxin Machinery Co, Ltd

Bojëra të lartë viskoziteti (ofset, UV kompensuar, shtypje mëndafshi) linjë produktesh

Bojëra të lartë viskoziteti (ofset, UV kompensuar, shtypje mëndafshi) linjë produktesh

aa333333333333

                                         Përfaqësimi grafike e linjës tërë produktit

t37

                                Pajisjet kryesore në këtë produkt linjë

                                        WSK Series Lartë Viskoziteti Superfine Versatile Bead Mill- specilist për viskozitetit të lartë

                                        rëndë konik dhe përzierjen tank jep efekt më të mirë të rëndë.

                                        Vetë-pastrimi, precision të lartë unazë ndarëse dhe të rëndë mediat me 0.8 ~ 2.5mm janë të pranueshme.

                                        zonë të vogël të përpunimit dhe të rëndë të mbyllura të siguruar ndotjen fundit.

                                        Zona e rëndë e bërë nga materiale të veçanta anti-veshur aliazh siguron jetë të gjatë shërbimi.

                                        Brendshme qarkulluar ftohjes / ngrohjes integruar temperatura sistemi copë kostumi materiale të ndjeshme (optional).

A4444444444

                                        Ka edhe modele tjera me vëllim të ndryshme në dispozicion

t41

T42

                                        WSK-18

                                        Ky model është laborator, zgjidhja më e mirë për të bërë mostër.


WhatsApp Online Chat !