• hemat energi jeung efisiensi tinggi

    hemat energi jeung efisiensi tinggi

    Salaku dispersing profésional sarta grinding pabrik mesin, Longxin tetep ngaronjatkeun téhnologi jeung launching mesin anyar pikeun ngurangan pamakean kakuatan, nyadiakeun customer kalayan produksi efisiensi tinggi.

  • téhnologi Nano sareng fineness sampurna

    téhnologi Nano sareng fineness sampurna

    Jeung ngungudag of fineness bahan, Longxin owns status husus préparasi bahan mikro-nano direkayasa jeung situs nguji industrialized. Turbo struktur dispersing jeung desain struktur rotor husus sangkan jangkauan bahan nano-méteran.

  • Specilist pikeun bahan viskositas tinggi

    Specilist pikeun bahan viskositas tinggi

    Pikeun ngajawab masalah grinding na dispersing bahan viskositas tinggi, Longxin ngajadikeun sababaraha pamutahiran on struktur mesin, bringing genah mun offset, UV offset, sutra garis produksi percetakan.

---- Produk Artikel ----

parusahaan urang aya di zone ngembangkeun di Hengshanqiao Bandar, wétaneun Changzhou. Éta deukeut ka Shanghai High Speed ​​Rail, Nanjin Urban Railway jeung Shanghai-Chengdu Expressway sarta deukeut éta entrees of Hengshan Sasak. parusahaan Ieu Unit wali nangtung Cina Ink Association Printing.

Pausahaan integrates panalungtikan, ngembangkeun jeung pabrik dina hiji awak sarta boga teknologi canggih, gaya teknis anu kuat sarta anu husus dina produksi "Huabao Brand" siri tilu roller coét jeung ngagiling bead. runtuyan DS numeris kontrol tilu roller coét téh unik di Cina. parusahaan urang teh pamimpin di percetakan di industri manufaktur. Urang tiasa ngararancang Ink garis produksi mesin ...

Maca deui

---- Klién kami hargana ----

aaa0
aaa1
aaa2
aaa3
aaa4
aaa6
aaa7
aaa8
aaa9
3D {QH ~ BQL3RB1L $ 1BWE] Z (1_ 副本

Sertipikat

sddsfdsv
sdfefds1
sfesfsdfc
fdsdew
sadfdsc1
ssdxc1
sss1
asdawdas1
sdvbvc
dfff1
dsfdsfzxccx
dsfsad1
sadadxczxc1
sdfsdfdscxc1
sdadxczxc1
sdfsdxcxc
sadsadasf1
WhatsApp Online Chat !