Nepangkeun - Changzhou longxin mesin Co., Ltd

Tentang Kami

Profil Perusahaan

Changzhou Longxin mesin Co., Ltd.

Perkenalan ringkes Company

Changzhou Longxin mesin Co., Ltd didirikan dina 2001 kalawan 30 juta dana didaptarkeun. Markas lokasina di zone ngembangkeun kaléreun Hengshanqiao Town di suburb wétan kotana Changzhou, éta deukeut jeung pameuntasan Beijing-Shanghai kareta-speed tinggi, Shanghai-Nanjing kareta-speed tinggi na Shanghai-Chengdu expressway. Longxin mangrupakeun produsén husus ngeunaan kimia alat mesin kalawan total aréa ngeunaan 13.600 méter pasagi.

11111111

Longxin integrates panalungtikan teknis, ngembangkeun jeung pabrik, jeung pangalaman leuwih ti 20 taun 'produksi profésional. pabrik kami utamana ngahasilkeun "Longxin" & "Huabao" mesin merek manual tilu roll keur ngagiling, hidrolik ngagiling tilu roll, komputer CNC tilu roll keur ngagiling, ngagiling bead, ngagiling nano keusik keramik, mixer planet jsb Urang ogé mendesain, ngahijikeun, masang sareng ngaluyukeun sakabeh garis produk patali lengkep nurutkeun pamundut customer urang kalawan parabot urang. mesin kami anu loba dipaké dina mangsi, palapis, némpelkeun éléktronik, péstisida, batré kakuatan, bahan nano, kimia sapopoé, palastik kulit, pensil, kadaharan, ngalelep, karét silicone, sarta karét diguar jeung sajabana

dsfsefef-1

parusahaan urang anu babagi téhnologi canggih dunya grinding jeung téhnologi dispersi sareng anjeun owns hiji tim R & D profésional sarta sok pamingpin inovasi jeung revolusi di industri ieu. Simkuring ménta leuwih ti 20 item tina sertipikat patén, kaasup 5 barang patén-patén uleman. Bisa nyadiakeun jalur assembly profésional nurutkeun sarat konsumén 'produksi. produk urang nu diékspor ka Amérika Sarikat, Brazil, India, Rusia, Jepang, Korea, Singapura, Asia Tenggara jeung nagara séjén sarta wewengkon, sarta ngarasakeun reputasi tinggi ti walks hirup.

IMAGsd1119

Changzhou Longxin mesin Co., Ltd owns rupa status husus, kaasup perusahaan tinggi-tech, husus téhnologi bubuk nasional ultra-rupa nalungtik puseur, mikro-nano préparasi bahan situs direkayasa jeung industrialized nguji, sarta Unit wakil ketua of Asosiasi tinta Cina. mesin Longxin téh kalawan certifications of TUV, BV, CE na ISO09001: 2018.

Prinsip konsisten urang téh "Quality Kahiji, Alus Service, Konsumén Warudoyong". Tulus wilujeng sumping babaturan boh di imah na mancanagara cooperate jeung urang sarta nyieun hiji ka hareup caang tina industri kimia babarengan!

 

Sajarah

1998

akuisisi sukses usaha-milik nagara.

2001

ibukota Ngaronjatna na Longxin mesin Co., Ltd didirikan.

2003

Longxin hidrolik Tilu Roller Mill dikembangkeun.

2004

Longxin CNC Tilu Roller Mill jeung Bead Mill anu maju.

2008

Longxin High viskositas Bead Mill dikembangkeun.

2010

Longxin kapilih jadi Unit wakil ketua of Asosiasi Ink Cina.

2011

Longxin Bead Mill diala sababaraha patén-patén nasional.

2012

nilai kaluaran keu leuwih 60 juta sarta mesin Silicone cabang didirikan.

2013

Longxin ieu otorisasi janten Nasional Special téhnologi bubuk Ultra-rupa nalungtik puseur.

2016

Longxin ieu otorisasi janten perusahaan High-tech.

2018

Longxin nuluykeun pindah ka hareup, ngahontal prestasi badag dina mangsa nu bakal datang.

 

Budaya parusahaan

Prinsip konsisten: Quality Kahiji, Alus Service, Warudoyong Palanggan

upmost customer, Alus Service  

Unggal pagawe of Longxin ngubaran customer kalawan dangong serius tur jawab, adhering ka konsép jasa tina "nyokot customer salaku pusat sarta nyokot paménta sakumaha pituduh dina", mimitian ti paménta customer urang, surpassing harepan customer urang, sarta tungtungna kapuasan customer urang . Hayu unggal customer perasaan kajembaran urang ti pre-diobral ka sanggeus-diobral.

Tim profésional, fokus dina grinding Téhnologi

Longxin mibanda sajarah leuwih ti 20 taun. Dina ieu 20 taun, urang geus fokus dina hiji hal nu ngahasilkeun kelas munggaran parabot grinding. Dina kapamimpinan produksi luhur sarta insinyur R & D, kami geus ngawangun hiji produksi jeung ngembangkeun tim profésional, peletakan hiji yayasan padet keur tumuwuhna bisnis grinding urang.

Juara sajajalan, Simpen climbing

Longxin owns rupa status husus, kaasup perusahaan tinggi-tech, husus téhnologi bubuk nasional ultra-rupa nalungtik puseur, préparasi bahan mikro-nano direkayasa jeung situs nguji industrialized. Ngaliwatan pamutahiran kontinyu urang jeung inovasi, Longxin tos dikenal ku konsumén urang jeung massana reputasi tinggi. Urang bakal neruskeun ngawangun brand urang jeung dilegakeun inovasi urang.


WhatsApp Online Chat !