Tinta - Changzhou longxin mesin Co., Ltd

mangsi

Tinta mangrupakeun jenis campuran némpelkeun of pigmén, ngariung agén (minyak résin), aditif kayaning diluent na dispersions parafin cair. Ieu bisa dicitak dina rupa-rupa bahan kayaning kardus, kertas, logam foil, plastik, logam, kulit ngaliwatan pencét percetakan. Ujud bahan substrat ieu tiasa datar, cylindrical, jsb Jeung komposisi tinta gumantung kana métode percetakan jeung bahan tina substrat.

Numutkeun tipe plat percetakan. Tinta bisa dibagi kana 4 rupa:

  tinta percetakan 1.Lithographic

Éta ngaran umum rupa inks cocog pikeun percetakan lithographic. Beungeut lithography a anu dasarna dina pesawat. Wewengkon pola téh oleophilic sarta aréa non-pola téh hidrofilik. Percetakan ieu dumasar kana prinsip yén minyak jeung cai ngusir unggal lianna. Ku alatan éta, tinta lithographic kedah mibanda daya tahan cai. Umum tinta percetakan lithographic kaasup offset tinta percetakan, gloss tinggi offset mangsi, resinous offset mangsi, mangsi web-fed-offset, sepré-fed offset mangsi, opat kelir prosés offset tinta, gancang-set offset mangsi, offset tin-percetakan mangsi, sterilization lalawanan offset tinta tin-percetakan jeung collotype percetakan tinta.

 dcfs

  tinta 2.Letterpress

Ieu nami umum rupa inks dipaké dina padika letterpress percetakan. Ieu utamana kaasup inks dipaké dina buku, koran, gambar, tagihan, jsb Fitur of letterpress tinta téh yén tinta bagian tina piring percetakan ieu protruding ti bagian tanpa tinta. letterpress tinta umum kaasup letterpress tinta keur publikasi, letterpress warna mangsi, usaha Rotary letterpress tinta keur publikasi, usaha Rotary letterpress warta mangsi, usaha Rotary warna letterpress warta mangsi, plat tambaga percetakan mangsi, letterpress percetakan tinta pikeun film plastik sarta flexographic tinta percetakan.

 sfecsg1

  3.Gravure tinta percetakan

Ieu nami umum rupa inks dipaké dina padika gravure percetakan. Nalika percetakan, wewengkon pola recessed tina piring anu inked lajeng kerok jauh tinta ti wewengkon non-pola. Ieu bisa dibagi kana engraved tinta gravure na fotografik gravure tinta. Umum gravure percetakan tinta kaasup lemes tinta bungkusan, roko wrapping tinta na karton percetakan tinta.

 fcesg1

  tinta percetakan 4.Mesh

Ieu nami umum rupa inks dipaké dina padika bolong percetakan jeung loba dipaké di percetakan tékstil, percetakan plastik, percetakan logam, percetakan keramik, percetakan kaca, percetakan produk éléktronik sarta percetakan lotre, jsb bolong umum percetakan tinta kaasup layar kertas tinta percetakan , layar palastik percetakan mangsi, layar lawon tinta percetakan, layar kaca tinta percetakan, keramik layar tinta percetakan, volatile drying tinta pangleyur, jeung sajabana

 sdcfsegse

Changzhou Longxin geus cooperated kalawan loba pabrik tinta domestik jeung luar nagri kawentar kaasup Toyo mangsi, DIC mangsi, DUBUIT tinta jeung saterusna. mesin kami téh diékspor ka Amérika Sarikat, Brazil, India, Rusia, Jepang, Korea, Singapura, Asia Tenggara jeung nagara séjén sarta kawasan, ngarasakeun reputasi tinggi ti walks hirup. Longxin sorangan Wakil Ketua Unit nu husus tina Asosiasi Ink Cina sarta sok pamingpin inovasi jeung revolusi di industri ieu. Sagedengeun ti eta, urang tiasa ngararancang sarta nyieun garis produk sakabeh kalawan mesin tunggal nurutkeun pamundut customer. Urang baris nyadiakeun kualitas pangalusna sarta jasa ka anjeun.

Nyarankeun parabot pikeun ngahasilkeun mangsi: DS runtuyan superfine tepat tilu ngagiling roller, runtuyan YS hidrolik tilu ngagiling roller, runtuyan WSJ horizontal internal-cooling ngagiling fungsi pinuh bead, runtuyan ngagiling keusik aliran gancang WSD, runtuyan WSS ngagiling keusik horizontal, WSK runtuyan High-viskositas superfine ngagiling bead serbaguna

Jalur produk: efisiensi High garis produk mangsi, Gravure tinta garis produk otomatis, High-viskositas tinta (offset, UV offset, percetakan sutra) garis produk


WhatsApp Online Chat !