kimia tatanén - Changzhou longxin mesin Co., Ltd

kimia tatanén

kimia tatanén anu dipaké di tatanén pikeun nyegah tur kadalikeun kasakit jeung hama jeung keur ngatur tutuwuhan. Hal ieu loba dipaké dina tatanén, kehutanan jeung produksi peternakan, lingkungan jeung somah kasehatan, jeung sajabana

Aya rupa-rupa bahan kimia tatanén, nurutkeun pamakéan éta bisa dibagi jadi inséktisida, acaricides, rodenticide, nemacides, molluscicides, fungicides, herbisida, régulator tumuwuh tangkal.

Numutkeun sumber feed, éta bisa dibagi jadi mineral, sintésis biologis jeung kimiawi. Na eta bisa dibagi jadi bubuk, bubuk wettable, minyak emulsifiable, krim, tauco, colloid, agén fumigation, agén smog, granule, partikel sarta minyak nurutkeun bentuk pangolahan dosage.

 sfesfeef1

Nyarankeun parabot for dahareun jeung produk kaséhatan produksi: runtuyan WSJ horizontal internal-cooling ngagiling bead fungsi pinuh, WSD runtuyan ngagiling keusik aliran gancang, WSS runtuyan horizontal na ngagiling

garis produk: palapis / apoték / péstisida garis produk / herbicide


Panalungtikan Pikeun Pricelist

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

kontak Us

  • LONGXIN (CHANGZHOU) SMART EQUIPMENTS CO., LTD
  • Telepon: + 86-15061651688
  • Telepon: + 86-18248826257
  • Phone: +86 18816275366
  • Surélék: lisa@hbhj.com
  • Surélék: jane@hbhj.com
  • Fax: + 86-519-88608716
WhatsApp Online Chat !