Palapis - Changzhou longxin mesin Co., Ltd

lapisan wulu

Palapis nyaéta pilem kontinyu yen ieu coated dina beungeut hiji objek ditangtayungan atawa dihias jeung bisa pageuh napel palapis nu. Ieu cairan kentel, biasana dijieun tina résin, minyak, jeung emulsion sareng atawa henteu sareng pigmén, fillers, aditif, pangleyur organik atawa cai.

 fsfe1

Sanggeus periode panjang pembangunan, palapis sabagian kompléks. Dina raraga mempermudah manajemén sarta pamakéan, rupa métode klasifikasi coatings anu dibentuk kalayan ciri sorangan. Dina hadir, klasifikasi palapis paling diadopsi nyaéta kieu:

  1. Numutkeun rupa bahan pilem ngabentuk, palapis bisa dibagi kana palapis alkyd résin, palapis polyurethane, palapis emulsion, nitrolacquer, palapis acrylic, epoxy résin palapis, jsb
  2. Numutkeun pamakéan béda, éta bisa dibagi jadi lacquer dicét, lacquer kai, palapis otomotif, cet lalulintas, cet laut, palapis kaca, palapis baja, jeung sajabana
  3. Numutkeun métode drying béda, éta bisa dibagi jadi cet hawa-drying, stoving varnish, UV curing palapis, jsb
  4. Numutkeun bentuk palapis, éta bisa dibagi jadi palapis bubuk, palapis cair.
  5. Numutkeun fungsi tina palapis, éta bisa dibagi jadi ngalakonan cet, insulating cet, cet anti karat, cet panas-tahan, jeung sajabana

Longxin nyadiakeun peralatan pikeun loba pabrik palapis sapertos AkzoNobel, MAYDOS, Nippon cet jeung saterusna.

 dfefs

Nyarankeun parabot pikeun produksi palapis: YS runtuyan hidrolik tilu roller ngagiling, runtuyan WSJ horizontal internal-cooling ngagiling fungsi pinuh bead, WSD runtuyan ngagiling keusik aliran gancang, runtuyan WSS horizontal na keur ngagiling, WSK runtuyan High-viskositas superfine ngagiling bead serbaguna

Jalur produk: palapis / apoték / péstisida garis produk / herbicide


Panalungtikan Pikeun Pricelist

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

kontak Us

  • LONGXIN (CHANGZHOU) SMART EQUIPMENTS CO., LTD
  • Telepon: + 86-15061651688
  • Telepon: + 86-18248826257
  • Phone: +86 18816275366
  • Surélék: lisa@hbhj.com
  • Surélék: jane@hbhj.com
  • Fax: + 86-519-88608716
WhatsApp Online Chat !