Kosmetik - Changzhou longxin mesin Co., Ltd

kosmetik

Kosmétik tingal produk kimia rupa nyebarkeun on sagala bagian awak kawas kulit, buuk, lip jeung saterusna ngaliwatan daubing, nyemprot atanapi Métode séjén pikeun kaperluan beberesih, ngajaga, dandan, decorating sarta ngarobah pintonan, atanapi koréksi bau tina awak manusa.  

Produksi kosmétik gaduh syarat ketat dina aspék kontaminasi logam, microorganism jeung saterusna. Longxin geus disadiakeun mesin tepat pikeun sababaraha pabrik kosmetik kayaning OSM, Orain jeung saterusna.

 fsef15

Nyarankeun parabot pikeun produksi kosmétik: superfine tilu roller ngagiling, DYS runtuyan hidrolik tilu roller ngagiling, WSP Series Fast Aliran Bead Mill, WST runtuyan turbo ngagiling keusik nano ES / DS tepat

 

 


Panalungtikan Pikeun Pricelist

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

kontak Us

  • LONGXIN (CHANGZHOU) SMART EQUIPMENTS CO., LTD
  • Telepon: + 86-15061651688
  • Telepon: + 86-18248826257
  • Phone: +86 18816275366
  • Surélék: lisa@hbhj.com
  • Surélék: jane@hbhj.com
  • Fax: + 86-519-88608716
WhatsApp Online Chat !