Témpél éléktronik - Changzhou longxin mesin Co., Ltd

Témpél éléktronik

némpelkeun éléktronik teh bahan dasar pikeun manufaktur komponén pilem kandel. Ieu mangrupakeun jenis témpél nu geus dicampur merata ku bubuk padet na pangleyur organik sanggeus digulung ku tilu ngagiling roller.

Salaku tipe anyar tina bahan, némpelkeun éléktronik nyaéta punjul ka alat circuit tradisional (kawat lalawanan, tube pemanasan listrik, jsb) sarta boga ciri panyalindungan lingkungan, efisiensi tinggi na hemat energi, sarta ongkos na deukeut ka nu sahiji bahan tradisional nu undoubtedly bakal arah aplikasi utama dina mangsa nu bakal datang.

Longxin salawasna tetep ngembang téhnologi jeung ngaronjatkeun alat-alat nu. Sababaraha produk anyar nu cocog pikeun ngahasilkeun némpelkeun éléktronik sarta kami geus kabukti utiliti anu aranjeunna. Kami tetep cooperating kalawan CETC, BTR, BYD jeung saterusna.

 safefesf

Nyarankeun parabot pikeun némpelkeun éléktronik: ES / DS runtuyan superfine tepat tilu roller ngagiling, DYS runtuyan hidrolik Dua roller ngagiling, runtuyan YS / YSS lima roller hidrolik ngagiling, runtuyan YSP hidrolik tilu roller ngagiling,

garis produk: otomatis garis produk némpelkeun éléktronik

 

 


Panalungtikan Pikeun Pricelist

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

kontak Us

  • LONGXIN (CHANGZHOU) SMART EQUIPMENTS CO., LTD
  • Telepon: + 86-15061651688
  • Telepon: + 86-18248826257
  • Phone: +86 18816275366
  • Surélék: lisa@hbhj.com
  • Surélék: jane@hbhj.com
  • Fax: + 86-519-88608716
WhatsApp Online Chat !