produk pangan & Kaséhatan - Changzhou longxin mesin Co., Ltd

produk pangan & Kaséhatan

alat-alat Longxin ogé dipaké dina dahareun jeung produk kaséhatan ngahasilkeun kawas coklat, suuk, walnut, minyak sayur jeung saterusna. Urang nyadiakeun mesin ka rancang kayaning Ku-Kaséhatan, Barry CALLEBAUT, XUFUJI, jsb

Nyarankeun parabot keur dahareun jeung produksi produk kaséhatan: runtuyan YSH hidrolik ngagiling tilu roller, runtuyan TYS hidrolik Dua roller ngagiling, FYS runtuyan hidrolik ngagiling lima roller

Coklat, suuk, walnut, garis produk minyak nabati

 dfesfe1


Panalungtikan Pikeun Pricelist

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

kontak Us

  • LONGXIN (CHANGZHOU) SMART EQUIPMENTS CO., LTD
  • Telepon: + 86-15061651688
  • Telepon: + 86-18248826257
  • Phone: +86 18816275366
  • Surélék: lisa@hbhj.com
  • Surélék: jane@hbhj.com
  • Fax: + 86-519-88608716
WhatsApp Online Chat !