batré litium - Changzhou longxin mesin Co., Ltd

batré litium

 batré litium mangrupakeun jenis batré anu dijieun tina logam litium atawa alloy litium salaku éléktroda négatip na leyuran éléktrolit non-cai. Ieu bisa kasarna dibagi jadi dua jenis: accu logam litium na accu ion litium.

accu litium nu loba dipaké dina sistim kakuatan nyimpen energi kayaning hidrolik, firepower, angin sarta stasiun listrik tanaga surya, suplai kontinyu kakuatan pikeun pos na telekomunikasi, kitu ogé parabot listrik, bicycles listrik, motor listrik, kandaraan furnace, alat militer, Aerospace na widang séjén. Ku kituna éta industri pisan ngajangjikeun.

 sfes

Nyarankeun parabot for dahareun jeung produk kaséhatan produksi: WSP Series Fast Aliran Bead Mill, WST runtuyan turbo ngagiling keusik nano


Panalungtikan Pikeun Pricelist

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

kontak Us

  • LONGXIN (CHANGZHOU) SMART EQUIPMENTS CO., LTD
  • Telepon: + 86-15061651688
  • Telepon: + 86-18248826257
  • Phone: +86 18816275366
  • Surélék: lisa@hbhj.com
  • Surélék: jane@hbhj.com
  • Fax: + 86-519-88608716
WhatsApp Online Chat !