bahan Nano - Changzhou longxin mesin Co., Ltd

bahan Nano

bahan Nano nu bahan nu mibanda sahanteuna hiji diménsi (0.1-100 nm) dina rohangan tilu diménsi atawa anu diwangun ku aranjeunna salaku unit dasar nu sarua jeung ukuran di 10 ~ 100 atom raket diatur babarengan.

Ieu bisa dibagi kana opat kategori: nano bubuk, serat nano, pilem nano jeung blok nano. Waktu ngembangkeun bubuk nano teh pangpanjangna sarta téhnologi nya éta paling dewasa, nu jadi dadasar tina tilu rupa lianna produk. Hasil panalungtikan dina téori dasar nanotéhnologi jeung ngembangkeun bahan anyar geus dimekarkeun gancang, sarta geus loba dipaké dina bahan tradisional, alat-alat médis, alat-alat éléktronik, coatings jeung industri lianna.

 sfee

Nyarankeun parabot pikeun ngahasilkeun produk bahan nano: ES / DS superfine tepat tilu roller ngagiling, DYS runtuyan hidrolik tilu roller ngagiling, WSP Series Fast Aliran Bead Mill, WST runtuyan turbo ngagiling keusik nano

garis produk: Nano bahan garis produk grinding baseuh


Panalungtikan Pikeun Pricelist

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

kontak Us

  • LONGXIN (CHANGZHOU) SMART EQUIPMENTS CO., LTD
  • Telepon: + 86-15061651688
  • Telepon: + 86-18248826257
  • Phone: +86 18816275366
  • Surélék: lisa@hbhj.com
  • Surélék: jane@hbhj.com
  • Fax: + 86-519-88608716
WhatsApp Online Chat !