Pigmén & Dye - Changzhou longxin mesin Co., Ltd

Pigmén & Dye

Pigmén & Dye

Pigmén ngarupakeun zat tipung dipaké pikeun ngawarnaan. Éta leyur na cai, gajih, résin, pangleyur organik, jsb, tapi bisa seragam dispersed dina média ieu nyieun ngawarnaan eta sarta ngabogaan kakuatan ngawengku tangtu. Pigmén mangrupa bahan baku indispensable pikeun nyieun cét, mangsi, minyak lukisan tauco, sangkan-up cet minyak, kertas warna jeung saterusna. Sagedengeun ti eta, pigmén anu ogé dipaké pikeun keusikan sarta ngawarnaan plastik, produk karét sarta cairan atah serat sintétis.

Ngalelep mangrupa sanyawa organik nu ngajadikeun zat séjén warna distinctly, pageuh sarta ogé dipikawanoh minangka ngalelep sintétik sabab kalobaannana di pamakéan kiwari téh sintétik. Ngalelep bisa dibagi kana cai ditanggung bubur, bubur ditanggung pangleyur, konsentrasi warna cai ditanggung, konsentrasi warna ditanggung pangleyur nurutkeun status. Numutkeun aplikasi, bisa dibagi kana ngalelep keramik, ngalelep palapis, ngalelep tékstil jeung ngalelep plastik.

P_8SCAHW @ 0LCJD1F_LHAY4L

Nyarankeun parabot pikeun pigmén & ngalelep produksi: ES / DS superfine tepat tilu roller Mil l, DYS runtuyan hidrolik tilu roller ngagiling, runtuyan YS / YSS hidrolik tilu roller ngagiling, SQ / JRS runtuyan tilu roller ngagiling, WSP Series Fast Aliran Bead Mill, WST runtuyan turbo ngagiling keusik nano, 


Panalungtikan Pikeun Pricelist

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

kontak Us

  • LONGXIN (CHANGZHOU) SMART EQUIPMENTS CO., LTD
  • Telepon: + 86-15061651688
  • Telepon: + 86-18248826257
  • Phone: +86 18816275366
  • Surélék: lisa@hbhj.com
  • Surélék: jane@hbhj.com
  • Fax: + 86-519-88608716
WhatsApp Online Chat !