Silicone karét - Changzhou longxin mesin Co., Ltd

karét Silicone

karét Silicone nyaéta karét anu rantay utamana diwangun ku atom silikon jeung oksigén ganti, sarta aya biasana dua grup organik dihubungkeun jeung atom silikon. Cai mibanda daya tahan hawa alus lemah sareng masih tiasa dianggo dina -55 ℃.

Aya loba cara di Klasifikasi karét silicone. Nurutkeun kana formulir saméméh curing, éta bisa dibagi jadi hawa Room karét silicone vulcanized, suhu luhur karét silicone vulcanized. Nurutkeun kana monomér dipake, bisa dibagi kana karét métil vinyl silicone, métil phenyl vinyl karét silicone, fluorosilicone, karét nitrile silicone jeung saterusna. Sarta nurutkeun béda dina kinerja sarta pamakéan, éta bisa dibagi jadi tipe umum, hawa tipe tahan super low, hawa tipe tahan super tinggi, tipe kakuatan tinggi, tipe tahan minyak, tipe médis jeung saterusna.

 sfefe

Nyarankeun parabot pikeun produksi kosmétik: LXQLF Series Multi-fungsi Triple aci mixer, LXQLFQ Series Enhanced Multi-fungsi Triple aci mixer, LXXJB runtuyan planet mixer, LXDLH Series kakuatan planet mixer, 


Panalungtikan Pikeun Pricelist

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

kontak Us

  • LONGXIN (CHANGZHOU) SMART EQUIPMENTS CO., LTD
  • Telepon: + 86-15061651688
  • Telepon: + 86-18248826257
  • Phone: +86 18816275366
  • Surélék: lisa@hbhj.com
  • Surélék: jane@hbhj.com
  • Fax: + 86-519-88608716
WhatsApp Online Chat !