Budaya parusahaan - Changzhou longxin mesin Co., Ltd

Budaya parusahaan

Prinsip konsisten : Quality Kahiji, Alus Service, Palanggan Warudoyong
upmost Palanggan, Alus Service  
换 3_ 副本
Unggal pagawe of Longxin ngubaran customer kalawan dangong serius tur jawab, adhering ka konsép jasa tina "nyokot nasabah 
salaku pusat sarta nyokot paménta sakumaha pituduh dina ", mimitian ti paménta customer urang, surpassing harepan customer urang, sarta tungtungna di 
kapuasan customer urang. Hayu unggal customer perasaan kajembaran urang ti pre-diobral ka sanggeus-diobral. 
Tim profésional, fokus dina grinding Téhnologi
SG) KY`ZU0 @ (} MSX {TFNG8QA
Longxin mibanda sajarah leuwih ti 20 taun. Dina ieu 20 taun, urang geus fokus dina hiji hal nu ngahasilkeun grinding kelas munggaran
alat-alat. Dina kapamimpinan produksi luhur sarta insinyur R & D, kami geus ngawangun hiji produksi profésional sarta ngembangkeun 
Tim, peletakan hiji yayasan padet keur tumuwuhna bisnis grinding urang.
Juara sajajalan, Simpen climbing
4KT5E9OH012J0M ~ M6 {$] 4SY
Longxin owns rupa status husus, kaasup perusahaan tech tinggi, husus téhnologi ultrafine bubuk nasional reserching puseur, mikro-nano préparasi bahan direkayasa jeung situs nguji insudtrialized. Ngaliwatan pamutahiran kontinyu urang jeung inovasi, Longxin tos dikenal ku konsumén urang jeung massana reputasi tinggi. Urang bakal neruskeun ngawangun brand urang jeung dilegakeun inovasi urang.
 

WhatsApp Online Chat !