Propil parusahaan - Changzhou longxin mesin Co., Ltd

Profil Perusahaan

LONGXIN (CHANGZHOU) SMART EQUIPMENTS CO., LTD.

Perkenalan ringkes Company
Changzhou Longxin mesin Co., Ltd didirikan dina 2001 kalawan 30 juta dana didaptarkeun. Markas lokasina di zone ngembangkeun kaléreun Hengshanqiao Town di suburb wétan kotana Changzhou, éta deukeut jeung pameuntasan Beijing-Shanghai kareta-speed tinggi, Shanghai-Nanjing kareta-speed tinggi na Shanghai-Chengdu expressway. Longxin mangrupakeun produsén husus ngeunaan kimia alat mesin kalawan total aréa ngeunaan 13.600 méter pasagi.
Longxin integrates panalungtikan teknis, ngembangkeun jeung pabrik, jeung pangalaman leuwih ti 20 taun 'produksi profésional. pabrik kami utamana ngahasilkeun "Longxin" & "Huabao" mesin merek manual tilu roll keur ngagiling, hidrolik ngagiling tilu roll, komputer CNC tilu roll keur ngagiling, ngagiling bead, ngagiling nano keusik keramik, mixer planet jsb Urang ogé mendesain, ngahijikeun, masang sareng ngaluyukeun sakabeh garis produk patali lengkep nurutkeun pamundut customer urang kalawan parabot urang. mesin kami anu loba dipaké dina mangsi, palapis, némpelkeun éléktronik, péstisida, batré kakuatan, bahan nano, kimia sapopoé, palastik kulit, pensil, kadaharan, ngalelep, karét silicone, sarta karét diguar jeung sajabana

dfdvdsvxvd1
Parusahaan urang anu babagi téhnologi canggih dunya grinding jeung téhnologi dispersi sareng anjeun owns hiji tim R & D profésional sarta sok pamingpin inovasi jeung revolusi di industri ieu. Simkuring ménta leuwih ti 20 item tina sertipikat patén, kaasup 5 barang patén-patén uleman. Bisa nyadiakeun jalur assembly profésional nurutkeun sarat konsumén 'produksi. Produk urang nu diékspor ka Amérika Sarikat, Brazil, India, Rusia, Jepang, Korea, Singapura, Asia Tenggara jeung nagara séjén sarta wewengkon, sarta ngarasakeun reputasi tinggi ti walks hirup.
Changzhou Longxin mesin Co., Ltd owns rupa status husus, kaasup perusahaan tinggi-tech, husus téhnologi bubuk nasional ultra-rupa nalungtik puseur, mikro-nano préparasi bahan situs direkayasa jeung industrialized nguji, sarta Unit wakil ketua of Asosiasi tinta Cina. Mesin Longxin téh kalawan certifications of TUV, BV, CE na ISO09001: 2018.
Prinsip konsisten urang téh "Quality Kahiji, Alus Service, Konsumén Warudoyong". Tulus wilujeng sumping babaturan boh di imah na mancanagara cooperate jeung urang sarta nyieun hiji ka hareup caang tina industri kimia babarengan!

 


WhatsApp Online Chat !