Service & Download

Service kami

dddf

 

 dddd

Customer Mimiti Service Formost

  • Sateuacan mésér produk urang, urang bakal milih modél cocog pikeun anjeun, ngalamar anjeun leyuran lumrah. Saatos pangiriman, urang bakal ngatur commissioning & pangropéa. Urang bakal ngajarkeun maneh ngolah nanganan mesin, mantuan anjeun ngurangan résiko kaduga.
  • Jieun analisis jeung perlakuan informasi customer urang (kaasup hidayah, bagian posting sarta mangga buka serviceman urang) jeung ngawalon customer dina & jam normal.
  • Bisi customer teu bisa make mesin nu rutin jeung pangropéa doorstep ieu diperlukeun, kami gé ngirim seiviceman ka loka éta dina 24 jam sarta nungkulan kasulitan gancang. Pausahaan wajib ngabasmi keur kualitas layanan sarta nyieun neng mulang ka customer.
  • Jieun kasimpulan na keusikan inpormasi jasa saatos-diobral sakali unggal minggu na eupan balik ka departemen prihatin dina jangka waktu.
  • Jieun pengawasan sarta ujian ti kualitas layanan sarta dangong serviceman.

 

 

 

 

 


WhatsApp Online Chat !