ES Superfine tepat Tilu Roller Mill

ES Superfine tepat Tilu Roller Mill


  • Min.Order kuantitas: 1 Piece
  • Suplai Kamampuhan: 100 Potongan per Bulan
  • Port: Changzhou
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Tinjauan

    runtuyan superfine Longxin anu kinerja luhur tilu roller ngagiling, nu dijieun pikeun tepat sebaran ukuran partikel hyper, sempit. Cai mibanda hiji reproducibility unparalleled di nano grinding, nu pilihan pangalusna keur Nano bahan anyar, némpelkeun Metal, slurry keramik, slurry éléktronik, kosmétik.

     wegef (2) wegef (1)

    perbawa 
    mode ● Gap mintonkeun nilai gap jarak diatur ku pamaké sarta nilai stress sabenerna. (Unit: micron sarta Newton / mm)

    ● mode Beresih tur fungsi sabalikna mastikeun kasalametan operasi.

    ● speed Roller tur jarakna bisa diatur salaku parameter (sahandapeun modeu mana wae), nepi ka 3.000 Grup data.

    ● kontrol Siemens purwakarta brings operasi nu panggampangna tur visual.

     wegef (3)

    aplikasi
    Hal ieu loba dipaké dina CNT, nilai High logam tauco, bahan keramik Anyar, Electronics conductive tauco, kosmetik, pigmén, pasty solar, jsb

    wegef (3)


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !