FAQs - Changzhou longxin mesin Co., Ltd

FAQs

FAQs

Dalapan titik pikeun nengetan dina Pilihan na meuli Keusik Mill

bahan 1.Rotor: grinding metode ngagiling keusik nu utamana dibagi jadi dua jenis: salah mangrupakeun rod-pin tipe rotor na grinding chamber, kadua mangrupakeun tipe cakram grinding. Pangaruh grinding sahiji jenis rod-pin nya leuwih hadé ti nu ti tipe cakram.

bahan 2.Cylinder: di industri keur ngagiling keusik, paling pabrik bakal milih steel baja bahan silinder. Tapi aya rupa-rupa béda tina stainless steel, nu perlu dikonfirmasi ku nasabah.

cooling 3.Equipment sarta pangaruh sealing mékanis: Upami efek sealing mékanis téh alus. Mun aya situasi leakage. Sabaraha lami teh lifespan perkiraan. Titik konci patarosan ieu téh yén lamun cairan sirkulasi dijieunna tina cai atawa pangleyur nu bubar dina bahan grinding ulah produk ti keur ema di proses produksi jeung karugian ékonomi.

alat 4.Separation pikeun manik Zirconium na Bahan: Dina keur ngagiling keusik horizontal, nu sedeng grinding utamana dipisahkeun tina bahan ku alat separation nu kasusun ku ring dinamis sarta cingcin statis.

5.Operation mode: Bagian kontrol utama basajan mun beroperasi.

efisiensi 6.Production: desain struktur Munasabah bisa ningkatkeun efisiensi produksi jeung kualitas produk

perlindungan 7.Safety: Pilihan The sarta kualitas bahan listrik kudu mastikeun kaamanan.

8.Replacement, ngarobah warna na beberesih tina manik zirconium: Naon ngeunaan éfék timer meresihan? Mun desain grinding chamber nyaéta tanpa sudut maot?

Di handap ieu mangrupakeun dalapan titik konsumén kudu nengetan lamun milih na purchasing ngagiling keusik. Miharep éta bakal mantuan. Tur wilujeng sumping konsultasi kalayan Changzhou Longxin mesin Co., Ltd. The Penjualan panas-garis: 0519-88608368

Aplikasi tina Tilu Roller Mill di Produksi Ink

Mesin grinding ieu loba dipaké dina loba industri nu relevan keur kahirupan urang sapopoé. Alatan kamajuan teknologi, eta oge terus berkembang. Rupa-rupa mesin grinding muncul dina garis produksi. Sarta ieu jenis béda tina mesin gaduh fitur sarta kaunggulan sorangan digawekeun ogé kalayan produksi jeung kahirupan urang. Tilu roller ngagiling mangrupakeun jenis loba dipaké mesin grinding. Éta leuwih aya gunana sabab bisa disebutkeun yen tilu roller ngagiling mangrupakeun mesin alat-alat nu leuwih nguntungkeun pikeun ngahasilkeun mangsi. Hereinafter teh kaayaan digunakeunana ngagiling tilu roller salila produksi tinta.
Kahiji, prinsip operasi of ngagiling tilu roller:
Beungeut tina tilu rollers disusun horisontal nyaeta extruded jeung gesekan of speeds béda ieu dipaké pikeun ngahontal éfék grinding tangtu. Ku alatan éta, ngagiling tilu roller tiasa grind bahan tuntas utamana kusabab fungsi tilu rollers. Di handap ieu fitur tina tilu ngagiling roller lamun ngahasilkeun mangsi.
1.The roller biasana dijieun tina beusi alloy matak tiis-teuas ku casting centrifugal sangkan karasa beungeut pisan tinggi. Tilu roller ngagiling mangrupakeun kakuatan tinggi na maké-tahan grinding mesin jeung kateguhan kuat. Ku alatan éta, dina prosés produksi mangsi, fungsi roller moal kapangaruhan ku tekanan éksternal sarta suhu.
2.The diaméter roller nyaeta taneuh kalawan precision tinggi, ku kituna bisa grind akurat nyieun fineness tina bahan tinta kirang ti 5 microns, sahingga ngahasilkeun seragam jeung produk denda kualitas luhur.
Sistim drive 3.The tina tilu ngagiling roller oge ciri. Ieu adopts multi-garis sprocket lemes mimiti. Ku kituna éta pisan efisien sarta lemes nalika operasi tanpa noise. Sajaba ti éta, adopts baris tipe leungeun roda screw pikeun nyaluyukeun roll jarak jeung nyieun operasi nu panggampangna tur akurat.
Cyber roller 4.Three ngaluyukeun clearance antara rollers ku ngadalikeun horizontal leungeun roda screw. Ieu oge bisa saluyukeun ukuran partikel tina materi. Jadi ku cara ieu, prosés grinding tinta jadi leuwih merenah.
5.The tilu roller ngagiling anu dilengkepan alat cooling mun dissipate panas dihasilkeun nalika roller karya.
Dina kecap, tilu cyber roller teu bisa ngan ngahontal pangaruh ultra-rupa, tapi ogé ngahontal efisiensi tinggi. Loba fitur na anu bisa adaptasi jeung produksi tinta. Ku alatan éta, tilu cyber roller dina produksi tinta pisan ngajangjikeun.

Ngungkulan pikeun Faults ilahar tina coet horisontal

Mesin grinding horizontal mangrupakeun ember tina kulawarga mesin grinding, nu dicirikeun ku silinder operasi horizontal. Dina produksi sapopoé, éta bisa dilawan eta bakal aya sababaraha faults, tapi loba di antarana bisa ngaleungitkeun ku konsumén.
Mun aya masalah jeung sirkulasi cai, kayaning gagalna digawekeun, anjeun tiasa pariksa lamun klep solenoid nyaeta nyangkut atawa ruksak, jeung ngaganti eta lamun kitu.
Mun motor aya nyangkut, éta bisa kusabab kakuatan pompa diafragma urang teu disaluyukeun leres. Ieu bisa direngsekeun ku nyaluyukeun piring sabuk pikeun ngurangan tekanan tina filter, teras dibalikan deui motor.
Mun pompa diafragma teu ngabales, pariksa lamun klep solenoid ruksak. Mun batang klep nyaeta nyangkut, nambah minyak trafo saeutik kana lawang pipa jeung selapkeun deui kana pipa nu. Lajeng ningkatkeun tekanan sarta sambel kana awak pompa pikeun ngajawab masalah.
Lamun gauge tekanan nunjukkeun yén tekanan gede teuing, nya meureun lantaran yén disc tabung bakal diblokir, tur perlu cleaned up.
Lamun cai cooling ieu whitening, meureun aya masalah jeung sealant nu.
Posisi bearing Rusia geus Élmu sarta Téknik leuwih ti 60 ℃, nya meureun kurangna mentega atawa bearing ruksakna, kudu repaired dina jangka waktu.

Tripartite consideration on the selection of grinding media for bead mill There are three factors to be considered when selecting suitable bead grinding media for bead mill: particle size, density and chemical composition.

1)Particle size
A filter screen is installed at the outlet of the bead mill, through which the dispersed slurry is passed, and the grinding media must be stopped. Therefore, the diameter of beads must be larger than that of sieve holes. Experience has shown that the diameter of the grinding media is at least half larger than the maximum diameter of the sieve hole, otherwise the screen will be easily blocked. Due to the wear of beads in the grinding process, the diameter of actually used media should be enlarged properly. On the basis of not blocking the sieve hole, smaller beads should be used to provide more abrasive contact points, that is, the particle size needs to select a relatively balanced diameter .
2) Density
For common vertical bead mill, the lower the density of grinding media, the smaller the tendency of them sinking to the bottom of bead mill, and the smaller the degree of wear of bead particles and the sand mill. But the dispersion force is also smaller.
Therefore, for those materials which are easy to disperse or the agglomerates of which are smaller, the beads with lower density are more suitable. On the contrary, high density beads should be used. At this time, the viscosity of the raw slurry should be slightly higher so as to reduce the deposition of beads and affect the dispersion.
3)Chemical composition
All grinding media, whatever their composition, should not be crushed by various stresses during normal grinding.
The above is some experience of us. Welcome to our company to experience more grinding machine products.


WhatsApp Online Chat !