FYS Series hidrolik Lima Roller Mill

FYS Series hidrolik Lima Roller Mill


  • Min.Order kuantitas: 1 Piece
  • Suplai Kamampuhan: 100 Potongan per Bulan
  • Port: Changzhou
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Tinjauan

    FYS hidrolik lima roller ngagiling nyaéta parabot dirancang anyar-pikeun pemurnian bubur, dispersi jeung grinding. Bahan anu fed antara roll kahiji jeung kadua na discharged ti roll kalima sanggeus ngaliwatan sababaraha gulungan. Cara ngadengdekkeun susunan tina gulungan nyieun mesin boga spasi deui internal. Sistim hidrolik tina gulungan ngadopsi nu mangrupakeun téhnologi rada dewasa pausahaan urang "Sistim roller ngambang". Ngaropéa layar toél purwakarta promotes tingkat automation pakakas, sarta ogé data, rumusna bisa disimpen salaku parameter.

    Fitur

    ● sistem hidrolik Advanced ensures kuatna sistem.
    ● Sistim Siemens purwakarta ngajadikeun kontrol produk leuwih akurat (pilihan)
    ● Sistim cooling Super jeung kontrol hawa otomatis (pilihan)
    ● langkung ti sistim monitoring jeung perlindungan kaamanan.

    ewgrg (2)


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !